Podložene in tanke otroške pajkice za malčice

Lahke trenirke ter elastične otroške pajkice so kot nalašč za malčice od enega do pet let starosti, ki potrebujejo udoben del spodnjega oblačila z dolgimi hlačnicami ter da se pri tem lahko že same preoblečejo. Za starše pa je pomembno, da so raztegljive hlače dobro pralne in jih lahko večkrat perejo v stroju.

gapČe potrebujete letne tanke ali zimske podložene otroške pajkice Gap ameriška blagovna znamka v svoji spletni trgovini nudi različne modele iz kakovostnih materialov ter v različnih barvah in vzorcih, ki jih mlajše deklice obožujejo. Na voljo pa so tudi trenirke z žepi.

Tanke otroške pajkice v različnih potiskih

Lahkotne, udobne in elastične otroške pajkice za malčice so izdelane iz kakovostnega bombaža in nekaj elastana, kar daje tkanini raztegljivost in mehkobo. Hlačice ima elastičen pas brez zapenjanja na gumbe in vrvice, zato jih mlajše deklice lahko hitro oblečejo in slečejo. Tanki materiali so primerni za tople spomladanske, poletne in jesenke dni.

tanke pajkicePo celotni dolžini blaga imajo lahko izdelan potisk, kot so zvezdice, miške, mavrice, srčki, rožice in drugo. Lahko pa nimajo vzorcev in so na voljo le v enobarvni varianti. Malčice lahko tanke otroške pajkice kombinirajo z navadnimi majčkami ali pa čeznje nosijo daljše oblekice. Na voljo pa so tudi capri hlačnice, ki segajo malo pod koleni.

Podložene in pletene otroške pajkice za zimo

Da bo malčicam v hladnih zimskih dneh toplo, so na voljo tudi podložene otroške pajkice, ki so izdelane iz bombaža, poliestra in elastana, zato poleg toplote nudijo še raztegljivost. Imajo elastičen in nekoliko višji pas, da pokrije čim več kože ter da se vanje lahko zatlači tudi spodnja majčka.

pletene pajkiceČe želite kupiti debelejše podložene žabice, se lahko odločite tudi za pletene otroške pajkice Gap blagovna znamka pa jih nudi iz 100 odstotnega bombaža, ki je izjemno prijeten na koži in na otip. Oprijete žabice v črni, rdeči in bež barvi so v predelu gležnjev ožje ter imajo elastičen pas.

Sorodne objave

Dodaj odgovor