Kontakt

Mlada, a kljub temu izkušena ekipa ustvarja spletno stran, katere bistveno poslanstvo je sporočanje različnih novic in obveščanje o pomembnih dogodkih kar čim širšemu krogu ljudi, na kateri pa se s svojimi deli lahko predstavite tudi vi.

Predvsem si želimo, da bi bile na naši spletni strani vsebine, ki ne spominjajo na rumene medije, ki niso preveč populistične, ampak takšne, ki se ponašajo s svojo odličnostjo vrhunskih informacij, ki so koristne za najširši krog bralcev. Sprejeli bomo vsak predlog za vsebino na naši spletni strani kot tudi vaše članke, ki bodo plod vašega lastnega dela, torej takšne, ki ne bodo od nikjer in od nikogar prekopirani, ampak bodo plod vaše raziskave, ali pa bodo plod zgolj vaše lastne domišljije. V pregled nam lahko pošljete smešne ali resne članke, članke, ki govorijo o znanstveni fantastiki ali pa o resničnem – realnem življenju. Članki naj ne vsebujejo internetnih povezav do drugih spletnih strani, razen če se tako v naprej dogovorimo. Zelo priporočljivo pa je, da je vir, v kolikor se sklicujete nanj, omenjen v samem članku. Predvsem so tu mišljene povezave do multimedijskih vsebin, s katerim se sama vsebina v vašem članku podpre in dobi na večji veljavi.

Pred samo objavo vašega članka mora le – tega vsekakor odobriti naš glavni urednik, ki je tudi zadolžen za to, da odobri povezave do zunanjih spletnih strani. Z vašimi članki bo naše delo še bolj prišlo do izraza, saj bomo z vašo pomočjo še več ljudi seznanili z različnimi novicami in pomembnimi dogodki v človekovem vsakodnevnem življenju.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca: