Oglašujte

Spletna stran shanghairankingbook.com zagotavlja, da bodo vsi objavljeni oglasi dosegli ključno občinstvo za vsakega posameznega oglaševalca.

Ciljna publika naše spletne strani so tako podjetniki kot tudi vsi aktivni in urbani ljudje, ki spremljajo novosti, ki so pomembne za vsakodnevno življenje na našem planetu. Objave na naši spletni strani so namenjene tako ljudem, ki iščejo nove poslovne ideje, kot tudi tistim, ki zgolj iščejo zabavo za svoj prosti čas. Na naši spletni strani boste našli svoje mesto oglaševalci, ki želite promovirati svoje podjetje, svoje poslanstvo, kot tudi tisti, ki želite povečati prepoznavnost svojega posameznega izdelka ali pa verige določenih produktov ali storitev. Zastopamo praktično vsa interesna področja, kot so npr. podjetništvo, zabava, zdravje, kultura, lepota, tehnologija, dobro počutje, potovanja, lepota, šport, prosti čas idr.

Oglaševanje na naši spletni strani je možno z zakupom medijskega prostora za oglasno sporočilo, ki je lahko na vstopni strani, ali pa preko najrazličnejših pisanih ali video prispevkov. V kolikor se pisani prispevek navezuje na določeno video vsebino, katera zgolj podpira besede napisane v prispevku, je sama objava video prispevka brezplačna.

Za podrobnejše informacije in navodila nas kontaktirajte.