Modna in topla oblačila za zimski čas

Pozimi običajno preživimo veliko časa doma. Nekateri posedajo na kavču pred televizorjem, drugi pa morda raje berejo ali se ukvarjajo s svojimi najljubšimi hobiji. Ne glede na to, ali ste v hladnejših dneh raje doma ali pa spadate med tiste, ki se nikakor nočejo odreči svojim vsakodnevnim aktivnostim, verjetno tudi vi in vaši otroci cenite udobje.

trenirka za fante To pa vam oziroma vašim najmlajšim lahko zagotovijo mehki in udobni spodnji deli za fante, ki so primerni za dečke različnih starosti. V spletni trgovini svetovno znane blagovne znamke GAP zdaj lahko le z nekaj kliki naročite najljubši kos oblačila za vašega otroka, kot so fantovske trenirke pa tudi jopice, hlače, majice in jakne.

Udobni spodnji deli za fante različnih starosti

Pred nakupom fantovske trenirke dobro preverite, katera velikost najbolj ustreza vašemu otroku. Seveda pa so realne dimenzije močno odvisne tudi od posameznih proizvajalcev oziroma blagovnih znamk, saj ima vsaka svoje kriterije pri določanju velikosti. Pri spletnem naročilu zato bodite predvsem pozorni na navedene velikosti v tabelah, ki so vam na voljo.

Običajno se velikosti za fantovske trenirke začnejo pri XS, medtem ko je največja L, vendar nekateri bolje založeni prodajalci ponujajo tudi večji razpon velikosti, saj so pri nekaterih izbranih ponudnikih tudi na voljo velikosti od XXXS do XL. Za merjenje uporabite merilni oziroma šiviljski trak.

Kosmatene fantovske trenirke za bolj zmrzljive

podložene trenirke za fanteDodatno toploto vam zagotovijo kosmatene fantovske trenirke s toplo podlogo, ki bodo vaše najmlajše dodobra ogrela v hladnih zimskih mesecih. Izdelana so iz kakovostnega naravnega materiala, kateremu je v manjšem deležu dodan poliester.

Modne in kakovostne fantovske trenirke po ugodnih cenah so na voljo v različnih barvnih odtenkih, od najtemnejših, črne, rjave in temnozelene, do svetlejših, svetlo sive, bež in tudi roza. Hlačni del ima dva stranska žepa spredaj, hlačnice pa se zaključijo s patentom. Nepogrešljiva pa je seveda tudi vrvica v elastičnem pasu in razpoznavni logo znamke GAP na stegenskem delu hlačnice.

Sorodne objave

Dodaj odgovor