Bet 365 bonus za kombinirane stave

Če želite osvojiti do 70 % dodatnega dobička, ko je vaš kombiniran listek zmagovalen, je Bet 365 bonus prava izbira. S promocijo Boost lahko povečate svoje dobitke za dodatnih 5 do 70 %. Višina je določena glede na število različnih dogodkov na stavni listek. Na primer, za listek z le 2 dogodkoma se dobiček poveča za 5 %, medtem ko se za listek s 5 dogodki poveča za 20 %. Najvišji Bet365 bonus 70 % pa lahko izkoristite s 14 dobitnimi dogodki. Ta dodatek je na voljo za izbrane lige v košarki, nogometu, tenisu in drugih športih. Uspešno usklajen Bet 365 bonus na kombiniranem listku bo jasno prikazan na vašem stavnem listku.

 

Preverite izbrane tekme za na kombinacijskem listku

Za izkoristek te promocije vedno preverite, ali so izbrane tekme vključene v to promocijo, tako da preverite dodatni Bet 365 bonus na kombinacijskem listku. Če želite dobiti Bet 365 bonus za 25€ na stavnici, preprosto nakažite zahtevan znesek na svoj stavni račun. Po prejemu sredstev lahko stavite na športne dogodke, ki se kvalificirajo za ta dodatek, in počakate, da se stave zaključijo. Vaš stavni kredit bo na voljo takoj po končanju kvalificiranih športnih stav. Ko prejmete novo pridobljeni stavni kredit, enostavno uporabite funkcijo Use Credits v svojem stavnem listku za nadaljnje stavne možnosti.

 

Pogoji za Eurobasket dodatek

Eurobasket bet365 bonus velja tako za nove kot tudi za stare člane. Vendar pa je pomembno upoštevati določene pogoje za izkoristek tega dodatka. Dodatek se nanaša le na stave 2-Way Game Point Spread in 2-Way Game Totals ter vaš stavni listek mora vsebovati vsaj dva dogodka iz omenjenih lig. Stave pri stavnicah niso primerne za to promocijo, dodatek pa se samodejno doda vašemu stanju in izplača takoj po izpolnitvi pogojev. Stave veljajo samo za tekme, oddane pred začetkom stavnega obdobja, pri čemer stave v živo niso vključene. Pomembno je tudi vedeti, da se dodatek ne uporabi, če izplačate predčasno.

Sorodne objave

Dodaj odgovor