Izpit za viličarja ni samo muha delodajalcev

Si želite postati voznik viličarja? Ali pa vaša nova zaposlitev zahteva opravljeno izobraževanje? Potem je prav, da opravite izpit za viličarja Projekt Varnost pa vam bo pri tem pomagal. Prijazni in strokovni inštruktorji poskrbijo, da se kakovostno usposobite, pridobite potrebno teoretično in praktično znanje ter tako lažje in hitreje postanete povsem samostojni upravljavec stroja. Po opravljenem tečaju kandidati opravljajo pisni test. Za uspešno opravljen test se šteje 80% pravilnih odgovorov. To je tudi pogoj za pristop k praktičnem delu. Na koncu prejmete potrdilo o opravljenem preskusu ter izkaznico.

Delo v skladišču in viličar

Izpit za viličarja, kdaj ga potrebujete?

Preden sedete v stroj in ga začnete uporabljati je nujno, da imate opravljena vsa izobraževanja. Morda se zdi upravljanje lahko morate samo na hitro nekaj premakniti. A tudi pri opravilih, ki se zdijo otročje lahka in bi vzela samo dve minuti vašega časa, se lahko zgodi tragedija. Prav zato je prav, da poznate vsa ‘pravila’ varnega upravljanja s strojem ter svoj stroj ter okolje, v katerem ga uporabljate, dobro poznate. Tu pa je še posebej dobrodošlo podjetje, ki pride na vašo lokacijo in tam opravi usposabljanje in organizira izpit za viličarja v vašem podjetju.

 

Kje opravljati izpit za viličarja?

Obstaja veliko ponudnikov izobraževanja. Le nekaj pa jih nudi izobraževanje na sedežu vašega podjetja, kar je vsekakor dobro, če je kandidatov več in če želite, da so pozorni prav na vse možne pasti in nevarne točke v vašem skladišču ali drugem delu podjetja. Na tak način lahko opravite izpit za viličarja Projekt Varnost pa po dogovoru nudi izobraževanje na mestu, kjer bodo bodoči viličaristi kasneje tudi opravljali svoje delo.

Izpit za viličarja pri projekt varnost
Izpit za viličarja

Podjetju pri zanesljivi izvedbi izobraževanj zaupa že več kot 800 podjetij, njihovi zaposleni se stalno dodatno izobražujejo, tako da nudijo res kakovostne storitve. To pa je tisto, kar pri delu s stroji zares šteje, saj le s kakovostnih izobraževanjem lahko zares zaupamo ljudem, ki stroje upravljajo, tako v smislu dobro opravljenega dela, kot tudi v smislu varnosti, ki mora ob biti takem delu vedno naša prva skrb.

Sorodne objave

Dodaj odgovor