Naravni prodniki za elegantno urejeno okolico hiše

Si želite lepše urejeno zunanjo podobo vaše hiše, a nimate idej, kako to storiti? Morda je rešitev pravzaprav čisto preprosta. Z izbiro naravnih materialov lahko na zelo enostaven način zunanji ureditvi vašega dovoza ali dvorišča pred hišo dodate pridih umirjene elegance.

Izbirate lahko med različno velikimi naravnimi prodniki, ki si jih lahko ogledate na tej povezavi: https://www.pietraproject.si/okrasni-kamen/prodniki. Ti so lahko lomljeni ali polirani, majhni ali veliki. S pravo dimenzijo in primernim barvnim odtenkom lahko vsako dolgočasno betonsko dvorišče spremenite v prijetno in umirjeno oazo, kamor se boste z veseljem vračali.

 

Kako lahko z izbiro barve ustvarite poseben učinek?

prodnikiČe vam je ljubši minimalizem in umirjene, nevtralne barve, potem bodo prodniki iz belega marmorja prava izbira za vas. Po eni strani bodo lahko beli barvni toni v večjih dimenzijah malo umirili videz vašega razgibanega vrta. Izbirate pa lahko med več različnimi dimenzijami, zato je odločitev popolnoma vaša.

A po drugi strani, če ne marate mirnih in nevtralnih barvnih odtenkov, lahko svojo zunanjo ureditev poživite s prodniki v rdečkastih odtenkih. Zelo privlačen pa je še posebej kristalni rožnati marmor, saj ima zelo razgibano sestavo, saj vam je na voljo v mešani kombinaciji različnih nežnih rdečkastih odtenkov.

 

S prodniki lahko okrasite tudi večje cvetlične lonce

Če imate pred hišo veliko rastlin v cvetličnih loncih, ki bi jim radi pričarali malo več globine in skrivnostnosti, lahko vanje dodate okrasni črni marmor v zaobljeni obliki. Ta je ravno tako na voljo v različnih dimenzijah, zato si lahko končni videz prilagodite povsem po vaših željah.

Prodniki iz črnega marmorja pa so tudi vse bolj priljubljeni kot okrasni kamen, s katerim nekateri zasujejo svoje ravne strehe. Večina pa ga uporablja za nasutje vrtnih poti. Morda pa ustvarite zanimive kontraste z izbiro tako črnega kot belega marmorja za dodatno razgibanost okolice vaše hiše.

Sorodne objave

Dodaj odgovor