Uvoz vozil po naročilu: z manj do sanjskega vozila

Uvoz vozil po naročilu, naj gre za rabljene ali nove avtomobile, ima za slovenskega kupca veliko prednosti. Katerih? Trg avtomobilov v tujini je veliko večji kot pri nas, poleg večje izbire vozil pa je glavna prednost iz tujine uvoženega avtomobila predvsem njegova ugodnejša cena. Cena rabljenega avtomobila, uvoženega iz Italije, Nemčije ali drugih evropskih držav, je namreč neredko nižja kot cena enakega vozila, kupljenega v Sloveniji, tovrstni avtomobili pa so pogosto bolje opremljeni ter redno vzdrževani.

UVOZ vozila-narociavto.si

Ker pa je nakup vozila v tujini neredko administrativno zahteven in naporen proces, se je za uvoz vozil po naročilu najlaže obrniti na posrednike, kot je narociavto.si, kateri bodo za nakup in prevoz avtomobila poskrbeli namesto vas.

Avto po vaši želji in okusu

Izkušeni zaposleni v podjetju Narociavto.si vam bodo najprej pomagali izbrati avto, ki bo ustrezal tako vašim željam in potrebam kot tudi finančnim zmožnostim. Po določitvi znamke vozila vam bodo našli najmanj tri primerno ohranjene in za uvoz pripravljene avtomobile iz Nemčije, Italije, Avstrije, Belgije ali drugih evropskih držav.

uvoz vozil po naročilu

V primeru, da ste avtomobil v tujini že našli, potrebujete pa le pomoč nekoga, ki mu uvoz vozil po naročilu ni tuj, vam bodo v podjetju izbrano vozilo pomagali preveriti ter poskrbeli za njegov prevoz v Slovenijo. Natančno bodo preverili zgodovino vozila, za katerega ste se odločili, ter poskrbeli, da bo njegova cena kar se da ugodna.

Prepustite uvoz vozil po naročilu strokovnjakom

Podjetje odlikujejo dolgoletne izkušnje na področju prodaje avtomobilov in veliko število z uvoženimi vozili zadovoljnih kupcev. V podjetju poleg celotne organizacije prevoza izbranega avtomobila iz tujine v Slovenijo poskrbijo tudi za vso potrebno administracijo, ki sledi nakupu – od homologacije in zavarovanja do podaljšanja tovarniške garancije in registracije avtomobila.

Na vašo željo vam v podjetju pomagajo najti najustreznejši kredit za vaše novo vozilo ter poskrbijo za dodatno avtomobilsko opremo, od montaže cenovno ugodnih pnevmatik priznanih proizvajalcev do temnenja avtomobilskih stekel.

Sorodne objave

Dodaj odgovor