Najbolj trendovski moški puloverji!

Na kapuco, zadrgo ali brez, moški puloverji nikoli zares ne izginejo iz mode in naslovnic. Ni boljšega, kot po napornem dnevu v formalnih oblačilih smukniti v nekaj udobnejšega, mladostnega in pisanega. Gap je ena izmed najbolj prepoznavnih ameriških blagovnih znamk oblačil, znana po velikem napisu znamke na njih. Njihove kolekcije so sinonim za sproščen stil oblačenja, moški puloverji pa so poleg jeansa, logo majic in chino hlač nepogrešljivi trendovski kos v vsaki garderobi. V Sloveniji so prisotni že vse od leta 1994, ponujajo pa oblačila za oba spola, otroke in modne dodatke. Oglejte si njihovo ponudbo v spletni trgovini https://www.gap.si/sl/gap/moski-puloverji-jopice-s-kapuco.

moški puloverji-gap

Moški puloverji so vedno in!

V spletni trgovini so vam na voljo enobarvni moški puloverji s kapuco s potiskom ali brez, jope na zadrgo s potiskom ali brez ter klasični moški puloverji, ki odražajo nekoliko več zadržanosti. Tistim, ki imate drzen okus in ste radi v središču pozornosti, bodo zagotovo všeč kosi živih barv, od rumene, modre, zelene, oranžne, rdeče, karo … Ostalim pa so na voljo nekoliko bolj umirjene pastelne ali klasične temne barve in kroji.

Kako nakupovati moška oblačila preko spleta?

Verjetno se je zgodilo že vsakomur – na spletu so vas izbrana oblačila navdušila, v živo pa so bila pravo razočaranje. Da vaši spletni nakupi ne bodo zgrešeni nakupi, naslednjič upoštevajte teh nekaj priporočil za nakup:

• Vedno poglejte velikost modela, ki ima oblečen izbran kos in katero konfekcijsko številko nosi. Tako boste dobili realno predstavo, ali je pulover širok, ozek, dolg ipd.

• Na spletu preverite, če je dodana lestvica, po kateri lahko glede na vaše mere ocenite, katero velikost potrebujete.

• Preverite material, iz katerega so oblačila izdelana in kako jih negovati. Moški puloverji iz kvalitetnejšega materiala ali 100% bombaža, kot so Gap izdelki, vam bodo služili dalj časa, se ne bodo raztegnili in zbledel po nekaj pranjih.

Sorodne objave

Dodaj odgovor