Usnjen pas je izjemno dobrodošel modni dodatek

Usnjen pas ima v prvi vrsti seveda predvsem praktični namen. Vsekakor pa je tudi pomemben modni dodatek. Uporabljajo ga tako moški kot ženske, ko si na primer želijo optično ločiti zgornji del oblačila od spodnjega. Pas lahko ustrezno kombinirajo z obuvali ali pa s pomočjo živih barv ustvarjajo privlačne kontraste.

usnjen pasNa trgu lahko na svoj račun pridejo prav vsi ljubitelji pasu iz usnja, saj so na voljo številne različice. Izbirate lahko med klasičnimi usnjeni pasovi, ki so že na prvi pogled nekaj povsem edinstvenega.

 

Ročno izdelani pasovi iz usnja

Še posebej cenjen je usnjen pas, ki je izdelan ročno, in sicer iz najbolj kakovostnega pravega usnja. Takšen modni dodatek je nekaj povsem drugega, kot če si na primer kupite manj kakovostni pas, ki je izdelan iz nepravega usnja ali drugih manj kakovostnih materialov. Takšen pas namreč zelo hitro zbledi, razpoka in še kaj podobnega.

usnjen pas

Usnjen pas je rezultat izjemno kakovostne izdelave, ki je oplemenitena z veliko meri skrbnosti, predanosti in izkušenj. Kakovosten pas iz usnja boste lahko uporabljali vrsto let, ker bo povsem obdržal svoj prvotni izgled ter bo brezhibno opravljal tudi svojo nalogo.

 

Dolžina pasu

Pri izbiri pasu iz usnja morate paziti tudi na samo dolžino. Prvo pravilo je, da usnjen pas ne sme biti nikoli predolg. Pas vam proizvajalec lahko skrajša tudi glede na vašo lastno željo. Najmanjša serijska dolžina za moške in ženske usnjene pasove je praviloma 115 centimetrov. Sicer pa si pas lahko na precej preprost način skrajšate tudi sami.

Ponekod na trgu so vam na voljo prav posebni unikatni modeli pasov iz usnja. Najdete lahko pasove v klasičnih odtenkih, na primer v črni ali rjavi barvi. Za nekoliko drznejše osebe so na voljo igrivi usnjeni pasovi v izjemno živih barvah, na primer v svetlo zeleni ali pa rumeni.

 

 

 

 

Sorodne objave

Dodaj odgovor