Priprave na porod preko spletnih predavanj

Če se v času pandemije koronavirusa ne počutite dovolj varno, da bi hodile na predavanja na določeno fizično lokacijo, se lahko odločite za online priprave na porod, kjer lahko poslušate in gledate posnetke predavanj , na katerih predajajo znanje in izkušnje strokovnjaki iz tega področja.

Na predavanjih boste izvedele vse, kar je povezano z rojstvom vašega otroka v bolnišnici, kar je še posebej koristno sedaj v času pandemije, ko vaš partner ne bo mogel biti z vami ves čas v bolnišnici. Če se želite vključiti v spletna predavanja za priprave na porod Veva akademija nudi možnost izbire termina, lahko pa se tudi včlanite v skupnost in poslušate vsa predavanja neomejeno.

Priprave na porod vam bodo olajšale celotno izkušnjo

Če ne veste, kaj lahko pričakujete, so online priprave na porod odlična možnost, da se znebite strahu in najdete moč za premagovanje strahu pred bolečinami in neznanim, še posebej, če je to vaš prvi otrok in še ne veste, kako vse poteka. Seznanite se tudi z možnostjo zdravil za lajšanje bolečin in z metodami, ki vam bodo pomagale pri bolečinah.

Predavanja lahko poslušate tudi z vašim partnerjem, zato da se bo tudi on naučil, kako vam lahko nudi čustveno oporo in vas podpre v različnih položajih. Naučile se boste, kako na konkreten način zapisati vaše potrebe in želje, pri čemer online priprave na porod Veva akademija izvaja tudi v delu pripravljanja načrta, saj vam ga pomagajo sestaviti in oblikovati.

Priprave na porod z nasveti babice in nasveti pri dojenju

Spletna predavanja so odlična priložnost, da lahko poslušate nasvete izkušenih babic, ki vam bodo pojasnile številne podrobnosti in odgovorile na vaša vprašanja. Ko boste še v bolnišnici, vas bodo učili dojenja, vendar je o tem dobro nekaj vedeti tudi prej, kar lahko izveste na predavanjih.

Pomembno je, da bo dojenje lažje steklo ter da se boste izognile najpogostejšim težavam pri dojenju. Izobraževanja za priprave na porod pa vas bodo opremila tudi s poglobljenim razmišljanjem o realnih plateh starševstva, ki bo dobilo novo perspektivo, ko se boste po rojstvu otroka vrnile domov.

Sorodne objave

Dodaj odgovor