Telefoni Microsoft imajo vse, kar imajo veliki

Mnogi menedžerji si želijo telefon, ki je praktično računalnik v malem. Telefoni Microsoft pa so še nekaj več od tega, saj imajo vse, kar imajo veliki. Najnovejši telefoni Microsoft uporabljajo operacijski sistem Windows 10, poganja jih osemjederni 2,0 GHz procesor ter imajo 32 GB notranjega pomnilnika in pokrivajo vsa omrežja, ki so do zdaj poznana v mobilni telefoniji.
Telefoni Micorosoft imajo QuadHD AMOLED zaslon, ki premore ogromno gostoto točk na palec, in sicer kar 518 ppi, zato bodo na njem hitro in tekoče delovale tudi najzahtevnejše aplikacije. Napolnite ga lahko izredno hitro in enostavno preko USB-C priključka. Zaradi velike kapacitete baterije, ki dosega kar 3.340 mAh in zaradi možnosti brezžičnega polnjenja, boste nad telefoni Microsoft več kot navdušeni, saj boste v rokah tako rekoč držali računalnik z najnovejšo tehnologijo.
Telefoni Microsoft premorejo tudi zelo napredni fotoaparat in video kamero, saj uporabljajo tehnologijo PureView in 20 MIO slikovnih točk. ZEISS optika bo s svojimi šestimi lečami in vgrajeno peto generacijo optične stabilizacije podatkov poskrbela za prečudovite fotografije in videoposnetke. Z uporabo Rich Capture pa boste lahko izbrali najbolj primerne nastavitve, da bodo vaši posnetki res popolni najbolj kar je mogoče. S trojno LED bliskavico pa bo ton bliska popolnoma prilagojen vsem svetlobnim razmeram. Telefoni Microsoft omogočajo tudi zajem video posnetka v 4K resoluciji.
Torej, dejstvo je, da telefoni Microsoft zmorejo vse kar zmorejo veliki in še več, saj je vaš telefon lahko tudi kot video projektor, zato dejansko s seboj na različne poslovne prezentacije ne potrebujete več praktično ničesar razen telefona.

Sorodne objave

Dodaj odgovor