Kje v Ljubljani najhitreje natisnejo in zvežejo diplomsko nalogo?

Veliko je študentov, ki morajo žal čakati profesorja na fakulteti zakonskih 30 dni za vsak pregled, nato je potreben še čas za popravke in spet ima profesor na voljo 30 dni za pregled, kar se lahko hitro zavleče za več mesec. Nič čudnega potem ni, da se vsem študentom tako mudi z vezavo in jaz nisem bil nobena izjema.

Večina ponudnikov, kjer je možna vezava diplomske naloge, me je malo postrani gledalo, ko sem se pojavil z vprašanjem, v koliko urah je možna vezava diplomske naloge pri njih. Seveda jih popolnoma razumem, saj sem bil še eden, ki se je v zadnji sekundi odpravil urediti še to zadnjo stvar, vendar pa po drugi strani niti pomislijo ne, da so velikokrat za to krivi ravno profesorji, ki najprej zavlačujejo, nato pa postavijo nerazumno kratek rok, v katerem mora biti urejena diploma do konca, pa tudi vezava diplomske naloge mora biti urejena.

Seveda je treba vse izvajalce nato priganjati, jasno pa je, da je za lektoriranje treba čakati najdalj časa, potem je treba urediti še prevajanje, vezava diplomske naloge pa je zadnja in zato je zanjo najmanj časa. Točno tako sem tudi sam razporedil čas, vendar na srečo na koncu našel podjetje Sekom grafika, kjer so me sprejeli povsem normalno in kjer je bila vezava diplomske naloge urejena v roku treh ur, pri tem pa mi niso zaračunali nobenega dodatka, o čemer so sanjali pri marsikaterem drugem podjetju.

Ponudili pa so mi tudi opcijo, da bi bila vezava diplomske naloge urejena v manj kot eni uri, če bi bilo nujno treba.

Sorodne objave

Dodaj odgovor