Telefon iPhone 11 s sistemom dveh kamer

Svetovno priznana blagovna znamka Apple je znana po tem, da izdeluje vedno novo inovativno tehnologijo za pametne telefone in na trg vedno znova pošilja tehnološko in estetsko izpopolnjene pametne telefone. Pri tem novi model iPhone 11 uporabnike razveseljuje z izboljšanim sistemom dveh vgrajenih kamer.

iphone11Novi model pametnega telefona iPhone 11 blagovne znamke Apple odlikuje tudi zelo močna in vzdržljiva baterija, ki pri polnem delovanju nudi do štiri ure več energije, ter 15,49 centimetrov velik zaslon, ki je dovolj velik za pregledovanje kakovostnih slik, posnetkov in drugih datotek. Vsekakor gre za izjemno zmogljivost s številnimi nadgrajenimi funkcionalnostmi.

Mobilni telefon iPhone 11 z novim sistemom dveh kamer

Pametni telefon nove generacije iPhone 11 ima vgrajeno povsem novo tehnologijo sistema dveh kamer, pri čemer profesionalni kameri nudita enostavno upravljanje in spreminjanje nastavitev. Širokokotni kameri na hrbtni strani mobitela sta izdelani tako, da lahko uporabnik z njima ujame v objektiv več ozadja oziroma naredi širšo sliko, ki zajame več slike kot poprej. To velja tako za ustvarjanje posnetkov z glavno kamero kot za fotografije selfijev.

Telefon iPhone 11 ustvarja kakovostne posnetke

Prednost sistema dveh kamer je tudi v tem, da nova tehnologija omogoča ustvarjanje profesionalnih fotografij tudi v slabših svetlobnih pogojih. Nočni način fotografiranja je izpopolnjen in zato omogoča ustvarjanje vrhunskih fotografij tudi ponoči.

iPhone 11Na drugi strani pa pametni telefon iPhone 11 nudi tudi snemanje posnetkov v kakovosti 4K s šestdesetimi sličicami na sekundo. Dinamični razpon posnetkov je zelo širok, poleg tega pa uporabnik lahko s pomočjo novih orodij tudi prilagaja posnetke, saj jih je mogoče obračati, obrezovati in dodajati različne filtre.

Pametni telefon iPhone 11 s tehnologijo Face ID

Blagovna znamka Apple v svoje pametne telefone vgrajujejo izpopolnjeno tehnologijo Face ID, ki nudi povsem varen način identifikacije obraza uporabnika telefona. Nič drugačen ni novi model iPhone 11, ki stremi k temu, da je varnost uporabnika na prvem mestu, pri čemer se slike obraza ne shranjujejo in delijo znotraj aplikacij, zato ne more priti do zlorabe podatkov.

Sorodne objave

Dodaj odgovor