Off-site in on-site optimizacija spletnih strani

Če želite na vašem internetnem mestu ali trgovini povečati obisk in posledično tudi prodajo ter pridobiti nove kupce, tedaj je optimizacija spletnih strani dobra naložba.

dominatus

Strokovnjaki za SEO poskrbijo za vse procese, ki so usmerjeni k temu, da bo vaše internetno mesto pozicionirano čim višje na brskalniku Google, ki ga sicer uporablja največ ljudi.

Gre za specifično vrsto oglaševanja, ki zajema različne strategije in je povsem prilagojeno vašim izdelkom in storitvam. Pri tem je najbolj pomembna izbira pravih ključnih besed, saj optimizacija spletnih strani cilja na to, da so ključne besede povezane z vašimi storitvami ali produkti, ki jih želite predstaviti vašim kupcem. Pri tem se uredijo tudi meta podatki in tehnične stvari na internetnem mestu.

Off-site optimizacija spletnih strani s kakovostnimi povezavami

Da bi SEO strokovnjaki dosegli, da bo vaše internetno mesto dosegalo najvišje rezultate na iskalnikih, tedaj morajo poskrbeti tudi za kakovostne povezave, ki bralce in potencialne odjemalce iz drugih internetnih mest, portalov, obiskanih blogov in družbenih omrežij usmerjajo na vaše mesto. Pri tem gre lahko za direktne povezave, ki predstavljajo vaše izdelke, ali pa za posredne povezave.

Ključno pri pozicioniranju na iskalnikih je namreč to, da Google prepozna vse aktivnosti in dejavnosti, zato se optimizacija spletnih strani usmerja v kakovostne povratne povezave, ki so vsebinsko povezane z vašimi storitvami in produkti. V to so lahko vključene tudi plačane promocije.

On-site optimizacija spletnih strani s kvalitetno vsebino

 

On-site procesi potekajo na vidni ravni in izboljšujejo uporabniško izkušnjo, pri čemer je optimizacija spletnih strani usmerjena v vsebinske in tehnične izboljšave. Kakovostna vsebina v besedi, sliki ali posnetkih bo vaše potencialne kupce dlje časa obdržala na mestu, zato se posledično s tem povečuje možnost, da bodo obiskovalci opravili nakup ali vam poslali povpraševanje.

onsite optimizacija strani

Tudi vsebina mora vključevati izbrane ključne besede, ki jih je potrebno smiselno vključiti v naslov, URL naslov, meta oznake in drugo. Vsebina naj bo originalna in bralcem zanimiva. Vsebinska optimizacija spletnih strani mora namreč biti všečna tako internetnim iskalnikom kot bralcem.

Sorodne objave

Dodaj odgovor