Si NBA navdušenec? Ne izpusti priložnosti!

A je še kdo, ki še ni slišal kaj vse je v letošnji sezoni dosegel Luka Dončič? Je še kdo, ki ne ve, da je Goran Dragić še vedno v igri za šampionski prstan in da mu kaže zelo dobro? Namreč, danes 24.09.2020 je Dragićev Mimami Heat v finalu vzhodne konference povedel z 3:1 proti Boston Celticsom in je na pragu vstopa v veliki finale letošnje izvedbe lige NBA. Si želite ogledati tekme NBA v živo? Tekme NBA v živo A1 nudi po zelo ugodnih cenah, usedite se za računalnik in se čimprej prijavite.

NBA v živo za vse navdušence košarke

NBA na A1Tudi v Sloveniji je spremljanje NBA v živo vedno bolj popularno, saj lahko spremljamo čarovnije Luke Dončića, ki je letošnjo sezono sicer že zaključil, a kmalu se bo začela tudi nova sezona. Za sezono 2019/2020 se ravnokar odvijata obe finali konferenc, kjer v vzhodni konferenci več kot odlično igra Goran Dragić, kateremu zelo dobro kaže, da bo zaigral tudi v velikem finalu letošnje sezone, njemu in njegovi Vročici manjka le še ena zmaga. Razlog več za gledanje NBA v živo. V zahodni konferenci pa je na spisku igralcev pri Denver Nuggets tudi Vlatko Čančar, ki pa žal zaradi poškodbe ne igra, morda bi lahko zaigral v velikem finalu, vendar je malo verjetno, da se bo Denver uvrstil v veliki finale, ker jim nasproti stoji LeBron James z njegovimi LA Lakersi.

Tekme NBA v živo A1 nudi na svoji spletni strani

A1Čimprej skočite na njihovo spletno stran in se prijavite za tekme NBA v živo, da ne boste zamudili vseh vragolij našega zlatega kapetana in si oglejte zaključek letošnje sezone NBA v živo. Namreč, skoraj zagotovo se bo v velikem finalu NBA pomeril z LeBronom Jamesom, ki s svojimi Lakersi v finalu zahodne koference proti Nuggetsom vodi s 3:1, enako kot Miami v vzhodni konferenci proti Bostonu.

Sorodne objave

Dodaj odgovor