Najbolj osnovni iPhone 5, ki je trenutno še v ponudbi

Vsi vemo, da se mobilna telefonija izredno hitro razvije. Pravzaprav vsak proizvajalec za svoje paradne konje vsako leto predstavi nove modele in tako tisto, kar je lahko danes novo, je lahko že čez dve leti popolnoma zastarelo.

Pa vendar to ne pomeni, da je telefon slab. Glede na to, da je imel iPhone 5 še pred leti kar visoko ceno in si ga marsikdo ni mogel privoščiti, pa se mu je cena danes spustila na veliko bolj razumno ceno. Tako se danes ljudje še vedno odločajo za nakup iPhone 5s 16 GB, ki se ga lahko dobi v srebrni ali sivi barvi, saj končno lahko imajo svoj iPhone 5. Kljub svoji dostopnosti pa iPhone 5s 16 GB v sivi ali srebrni barvi sploh ni slab telefon.

Tako ima dvojederni 1,3 GHz procesor, 1 GB delovnega pomnilnika in 16 GB notranjega pomnilnika. Vendar če vam na telefonu zmanjka prostora, vam iPhone 5 jasno pomaga z iCloudom, tako da lahko tja prenesete ste tiste stvari, ki vam vzamejo preveč prostora v telefonu, da bi lahko shranili še kaj. Prav tako ima omenjeni iPhone 5 optično branje vašega prstnega odtisa, tako da boste varni pred ljudmi, ki želijo ukrasti kakšno informacijo ali podatek z vašega iPhone 5 telefona. Omenjeni model iPhone 5 pa vključuje tudi čip A7, ki omogoča dvakrat hitrejše delovanje, kot bi bilo sicer možno, če tega čipa ne bi bilo vgrajenega.

Koliko točno boste v tem trenutku morali odšteti za iPhone 5, je seveda odvisno tudi od tega, pri katerem operaterju ga boste kupili in v katerem naročniškem paketu.

Sorodne objave

Dodaj odgovor