Luske na zobeh nam bodo vrnile lep nasmeh

Podjetje Ustna medicina iz Ljubljane svojim pacientom ponuja različne možnosti, da si ponovno vrnejo zdrav in lep nasmeh. Med svojimi možnostmi ponujajo marsikaj, med najbolj popularnimi pa so t. i. zobne luske.

Kaj pa so luske na zobeh?
Luske na zobeh so torej tanke lupine v barvi zoba, ki jih po temeljiti pripravi v ordinaciji izdelajo v zobnem laboratoriju. Zobne luske so primerne za posameznike, ki si želijo občutno spremeniti obliko svojih zob in se končno nasmejati sproščeno. Zobne luske uporabljamo takrat, ko so zobje obarvani, rotirani in zlomljeni ter seveda v primerih, ko so položajno neusklajeni v zobnem loku, neenakomernih in nepravilnih oblik ali kadar je med njimi velik razmik.

Zobne luske torej zagotavljajo naraven videz zob, dlesni dobro prenašajo material iz porcelana, popolnoma so odporne na madeže, temni zobje so spet videti naravno. Z zobnimi luskami je torej mogoče ponovno priti do popolnega nasmeha. Do njega nas torej ločijo samo štirje koraki: posvet s strokovnjakom, načrtovanje novega nasmeha, priprava zob in odtis ter namestitev zobnih lusk.
Zobne luske zagotavljajo vedno naraven videz zob, zobne luske dlesni dobro prenašajo, saj so narejene iz porcelana, popolnoma so tudi odporne na madeže, temni zobje so ponovno videti povsem naravno in zdravo, spremenijo obliko ter ne zahtevajo obsežnega preoblikovanja naših zob med samim postopkom.
Zobnim luskam pa se moramo na žalost tudi včasih izogniti.
Zobne luske namreč niso dobra izbira za tiste paciente, ki imajo aktivne bolezni dlesni, saj je natančna izdelava nemogoča.

Sorodne objave

Dodaj odgovor