Kupiti trifazni agregat ali enofaznega?

 

Dejstvo je, da je najprej potrebno ugotoviti, za kaj se bodo agregati uporabljali, da lahko nato izberete pravega oz. takšnega, ki ga boste potrebovali. Dejstvo je tudi, da so trifazni agregati zmogljivejši od enofaznih, a so hkrati tudi dražji, zato ni popolnoma vseeno, katerega boste kupili.

Pomembno je tudi to, da so trifazni agregati namenjeni za določene naprave, ki žal s pomočjo enofaznega toka pač ne bodo delovale. V kolikor sami niste prepričani, kaj kupiti, se obrnite na podjetje Metal Mikulič, ki ima zaposlene vrhunske strokovnjake s tega področja in pri katerem boste lahko izbirali tako med trifaznimi kot tudi enofaznimi agregati. Pomagali vam bodo izbrati pravilnega za vaše potrebe. Bistvo pri vsem skupaj je, da pred nakupom tega ali onega agregata najprej seštejete moč, ki jo naprave, ki bodo istočasno priključene na agregat, potrebujejo za svoje nemoteno delovanje. Pri tem morate biti pozorni, da v seštevek date moč, ki jo nekatere od teh naprav potrebujejo za svoj zagon, saj je zagonska moč (moč merjena v W) pogostokrat višja, kot pa tista, ki je potrebna za normalno delovanje posamezne naprave.

Le s pravilnim seštevkom moči vam bodo strokovnjaki lahko pomagali med izbiro pravega med vsemi agregati, ki so na voljo. Torej odgovor na vprašanje, ali izbirati med trifaznimi ali enofaznimi agregati, je odvisen predvsem od tega kaj potrebujete. In v kolikor sami ne veste točno kaj, vam toplo priporočam, da na pomoč pokličete strokovnjaka s tega področja, kar podjetje Metal Mikulič zagotovo je.

Sorodne objave

Dodaj odgovor