Kakšne barve naj bodo ploščice z imitacijo kamna v kopalnici?

Barve so mnogokrat ključnega pomena in zato se mnogi, predvsem ženske, za skoraj vsako stvar sprašujejo, kakšne barve naj bo to ali ono? Zato ne čudi vprašanje, ko gre za ploščice imitacija kamna, kakšne barve naj bodo ploščice z imitacijo kamna v kopalnici?

Mnogim, tudi meni, to vprašanje ne bi prišlo na misel, saj samo jaz poznam svojo kopalnico in vem, kakšno pohištvo imam tam, saj tisti, ki odgovarja, ne more videti same kopalnice in si tudi slučajno ne more predstavljati, kako ta konkretna kopalnica izgleda in kakšne barve ploščice imitacija kamna bi najbolj ustrezala v dotično kopalnico.

Sama barva ploščice imitacija kamna je najbolj odvisna od barv vsega ostalega kar bo v kopalnici, razen iz vidika, kaj je bolj praktično. Kakšne ploščice imitacija kamna so namreč takšne, da se čisto vsaka kapljica in najmanjša umazanija pozna in takim se je vsekakor veliko bolje izogniti na dolgo in široko. Prav tako pa niso najboljše ploščice imitacija kamna , ki se jih težko čisti, ki nimajo posebnega sloja za lažje čiščenje, nad čimer je lahko vsakdo izredno hitro razočaran kasneje po vgradnji. Rešitev takrat žal ne obstaja več. Seveda pa imajo vsake oči svojega malarja, zato se bo vsakdo moral sam odločiti kaj je njemu oz. njej všeč in kaj ne.

Če želite najboljši nasvet, kaj je najbolje, potem lahko poiščete arhitekte notranjih prostorov oz. aranžerje ali kakšnega drugega stilskega strokovnjaka, si ga naročite na dom ter mu zastavite vaše vprašanje, kakšne barve naj bodo ploščice z imitacijo kamna v kopalnici.

Sorodne objave

Dodaj odgovor