Za servis viličarjev je najpomembneje, da je čim hitrejši

servis viličarjevSe vam je pokvaril viličar in to ravno sedaj, ko ga najbolj potrebujete in morate nujno narediti to in ono in res ni najbolj primeren trenutek za servis viličarjev? No, kdaj pa je? Se kdaj zgodi, da tudi kakšen dan ali dva viličarja ne potrebujete? Ravno to je tisto, pravzaprav ni najbolj primernega trenutka za okvaro in vsekakor je zato še najbolje, da delujete preventivno in se za servis viličarjev odločite kar preventivno na toliko časa, kot je določil proizvajalec? Seveda, tudi če servis viličarjev delate po predvidenem urniku se vam kaj hitro zgodi kakšna okvara in v vsakem primeru je treba najti ponudnika, ki servis viličarjev opravi izjemno hitro.

 

Še najbolje je, da je servis viličarjev opravljen v istem dnevu, ko pride do okvare, če ne gre, pa vsaj naslednji dan

Dejstvo je, da res ni najbolj primernega trenutka za okvaro, ampak če pa do nje pride, pa je zagotovo najbolj pomembno, da se le – ta čim prej popravi. Hkrati pa je pomembno tudi to, da vam viličarja ni treba nikamor voziti, saj je treba najeti prav posebno vozilo, kar pa ni tako poceni, potem hitro mine še čas za najem itd. Kaj je torej treba gledati? To, da se za servis viličarjev poišče tako podjetje, ki servis viličarjev opravlja na terenu, torej se jih pokliče in pridejo tja, kjer stoji pokvarjeni viličar.

Vsa terenska vozila morajo biti hkrati tudi opremljena s čim več rezervnimi deli, da je možno popravilo izvesti takoj, v kolikor pa je okvara preveč zapletena, da bi jo lahko popravili na terenu, pa mora servis viličarjev okvarjenega viličarja prepeljati v delavnico, kjer potem popravilo izvedejo. Če gre za bolj zapleteno okvaro, ki je ni moč odpraviti na terenu, praviloma tudi popravilo traja dalj časa na servisu, zato je pomembno, da izbrani ponudnik omogoča tudi izposojo viličarjev za čas popravila, tako da bo lahko vaš delovni proces povsem normalno potekal naprej.

Sorodne objave

Dodaj odgovor