Radiofrekvenca obraza: skrivnost pomlajene kože

Za mlajši izgled so si prizadevali že v antičnih časih, v zadnjih nekaj desetletjih pa je iskanje najboljših tretmajev in sestavin pospešil pojav medijev in njihove podobe lepote in spodbujanje mladostnosti. Krem, eliksirjev, serumov in najrazličnejših terapij in tretmajev je na trgu preveč, da bi jih naštevali. Ena izmed najnovejših tehnologij na področju pomlajevanja kože je radiofrekvenca obraza, kjer terapevtski aparat ustvarja visokofrekvenčno polje, s katerim se spodbudijo molekularni procesi v koži, kjer so elektroni v molekulah pod vplivom električnega polja, ta jih namreč vrti okoli ravnotežnega položaja, kot pravijo v podjetju Rehamed. Vse o tretmaju si lahko preberete tudi na  https://www.rehamed.si/radiofrekvenca-obraza-in-telesa-rehamed/.

 

Kako učinkuje radiofrekvenca obraza in telesa?

Pri tretmaju gre za neinvazivno tehniko, ki prodre do najglobljih tkiv kože, tako na obrazu kot tudi na telesu.

rehamed

V centru Rehamed so na primer ugotovili, da je radiofrekvenca obraza najučinkovitejša z izvajanjem z inovativno napravo Cyro Derm, ki deluje po t. i. CPT tehniki, kjer gre za kapacitativno globinsko segrevanje globljih tkiv brez bolečin. Globinska temperatura kože je pri tej tehniki višja od površinske. To segrevanje poveča mišični tonus, pospeši metabolizem, raztegne tkivo in aktivira maščobne celice ter tako spodbudi tvorbo kolagena v podkožju. Radiofrekvenca obraza in telesa kaže dobre rezultate že po prvem tretmaju, še večja pa je učinkovitost v kombinaciji z drugimi tretmaji, ki se jih izvaja z omenjeno napravo.

 

Radiofrekvenca obraza ter stranski učinki in rezultati

radiofrekvenca obrazaDobra novica za vse občutljivce je, da je tretma popolnoma neboleč in varen ter ne povzroča nikakršnih neželenih stranskih učinkov. Po samem tretmaju se pojavi občutek napete kože in rahle rdečice, ki izgine v zelo kratkem času, tako da lahko nemoteno izvajate svoje vsakodnevne aktivnosti. Če stranskih učinkov ni, pa radiofrekvenca obraza daje izvrstne rezultate, saj je koža videti bolj mladostna, čvrsta in napeta ter ima manj gubic. Rezultati, ki jih lahko pričakujete na koži telesa, pa so učvrščena in napeta koža ter zmanjšan izgled celulita.

Sorodne objave

Dodaj odgovor