Pri raku si za lajšanje simptomov lahko pomagate s konopljini oljem

Ko človek enkrat dobi diagnozo rak, je seveda ves zaprepaden, začne razmišljati o mnogo negativnih posledicah in si na začetku morda celo misli, da je sedaj to ta konec. Žal za rakom še vedno umre kar visok odstotek ljudi, zato je to kar strašna diagnoza.

Ob taki diagnozi se jasno začnejo iskati mnoge različne rešitve in tudi konopljino olje je ena od teh. Žal pa konopljino olje pri raku ne pomeni, da bo konopljino olje raka pozdravilo. Pomeni le, da se bodo simptomi te bolezni lajšali. Prav tako se lajšajo tudi simptomi zdravljenja, kar pa je lahko tudi zelo pomembno, saj je človeški organizem na ta način zmožno prenesti mnogo več terapij, s čimer se možnost uspeha boja proti raku tudi poveča. Zato nekateri posledično zaključijo, da je konopljino olje pri raku tisto, ki zdravi, vendar industrijska konoplja tega vsekakor ni sposobna narediti. Vsaka dodatna borba, ki jo je človeško telo sposobno prenesti, pa je izredno pomembna in lahko predstavlja jeziček na tehtnici za ozdravitev te zahrbtne bolezni ali pa žal ne.

Kljub temu, da se borite proti tej zahrbtni bolezni, pa vam vsekakor svetujem, da količine zaužitega olja ne povečate, saj s tem ne boste dosegli nobenega dodatnega efekta. Vsekakor pazite, kako ga skladiščite, saj je konopljino olje občutljivo na toploto, zato ne boste nič naredili, če boste na tem olju na primer tudi cvrli meso ali pa ga kako drugače uporabljali v kuhinji. Še najbolje ga je zaužiti po žlicah zjutraj.

Sorodne objave

Dodaj odgovor