GSM telefon Samsung Xcover sploh ni tako slab telefon

Iščete zase telefon, ki bo robusten, za katerega se ne boste tako zelo bali, da bi vam padel iz rok, hkrati pa bo dober in ne drag? Potem je GSM Samsung Xcover telefon več kot idealen za vas. Sicer so to klasični GSM telefoni, vendar pa je GSM Samsung Xcover res kvaliteten in več kot vreden svojega denarja.

Velikost je ravno pravšnja, saj meri 129 × 56,2 × 13,95 mm, teža tudi, ima pa te GSM telefoni kar dvojedrni procesor, RAM imajo 128 MB in prostora v telefonu je 256 MB, pri čemer imajo te GSM telefoni že tudi vgrajeno režo za spominsko micro SD kartico, tako da je lahko prostora bistveno več. Zelo dobro je tudi to, da je meni v slovenskem jeziku, imajo možnost za slušalke, 3G omrežje, fotoaparat ima 3,1 milijona slikovnih točk.

Prav tako pa te GSM telefoni omogočajo tudi prebiranje e-pošte, prejemanje in pošiljanje MMS sporočil, predvajanje glasbe v različnih formatih in še na nekaj dodatnih funkcij niso pozabili pri tem modelu telefona. Glede na to, kaj vse ponuja, pa taki GSM telefoni niti nimajo prav zelo visoke cene, saj se jih v redni prodaji dobi za okoli 100 – 100 €, če pa se odločite za vezavo, pa lahko aparat tudi odplačujete po obrokih oz. ga dobite še ceneje, če najdete paket, ki je vam ustrezen in ki hkrati ponuja tak aparat skoraj da brezplačno ali pa kar brezplačno. Takih paketov in ponudnikov je pri nas namreč kar nekaj.

Sorodne objave

Dodaj odgovor