Pomlajevanje obraza z naravnimi terapijami

Nekirurško naravno pomlajevanje obraza predstavlja odlično alternativno invazivnim postopkom proti staranju kože. Staranje kože je naravni proces, ki ga je z določenimi naravnimi terapijami mogoče zaustaviti, tako da se zabrišejo tanke linije in gube. Spodbuditi je potrebno proizvodnjo kolagena in elastina, zato da je koža bolj elastična, čvrsta in mladostniškega sijaja.

rehamedZa bolj sijoč ten kože, manj vidnih starostnih peg in gubic ter bolj napeto kožo poskrbijo terapije za pomlajevanje obraza v Rehamedu, estetskem salonu, kjer kozmetičarke uporabljajo različne specializirane aparate in tehnike proti staranju kože. Za čim bolj učinkovite rezultate je priporočljivo dopolnjevanje različnih anti-age tretmajev.

 

Pomlajevanje obraza z LPG endermolift tretmajem

LPG endermolift je nekirurški tretma, ki deluje kot nekakšen naravni lifting, vendar brez invazivnih postopkov. S pomočjo posebnega aparata se spodbudi proizvodnja kolagena in elastina v globljih plasteh kože, zato LPG endermolift terapija za pomlajevanje obraza vpliva na tiste snovi, ki so pravzaprav glavni krivci za to, da koža postane povešena in gubasta.

pomlajevanje obrazaMasažna glava aparata spodbuja nastajanje novega kolagena in elastina z enakomernimi pulzi, ki dospejo vse do globljih plasti kože. Tretma za pomlajevanje obraza ni boleč in traja le 15 do 30 minut, rezultati pa so vidni že po prvi terapiji, ki pa jo je dobro kombinirati tudi z drugimi naravnimi tretmaji.

 

Pomlajevanje obraza z ultrazvočno terapijo

Ne boleča aparaturna ultrazvočna terapija pomaga pri boljši absorpciji aktivnih snovi, saj ultrazvočne frekvence omogočijo, da različne ampule in serumi za pomlajevanje obraza dospejo do globljih plasti kože, zato da koža lahko optimalno vsrka vitamine, peptide in druge sestavine, ki delujejo proti staranju kože.

Ultrazvočna terapija za pomlajevanje obraza v Rehamedu poteka s specializiranim aparatom Medio Sono, ki je posebej zasnovan za varno nego izsušene in uvele kože. Tretma traja približno 15 minut, temu pa sledi nanašanje različnih anti-age aktivnih sestavin v visokih koncentracijah. Tretma je dobro dopolniti z abrazivnim pilingom, zato da snovi še bolje penetrirajo v kožo.

Sorodne objave

Dodaj odgovor