Modna in udobna moška trenirka

Športna oblačila že dolgo niso več zgolj nek naključen kos obleke, ki imajo samo praktično funkcijo. Poleg udobja se namreč marsikomu zdi nujno biti v trendu. To še posebej velja za mlade, ki so zelo pozorni na to, kako so oblečeni njihovi najljubši vzorniki, pa naj so to velika športna imena ali svetovno znani pop zvezdniki.

moška trenirka gap

Vendar je poleg udobja in trendovskega videza pomembna tudi kakovost materialov oziroma same izdelave. Namreč, ne glede na to, ali je trenirka oprijeta ali ohlapna, zaželeno je, da je izdelana iz trpežnega, a obenem dovolj raztegljivega materiala, v katerem se boste dobro počutili. Izredno trpežna, a hkrati udobna moška trenirka znamke GAP je na voljo v različnih krojih in velikostih.

Od mehkega bombaža do različnih kombinacij materialov in krojev

Pri vsakem športnem oblačilu je pomembno, da je izdelano iz materialov, ki ne le nudijo zaščito, ampak tudi omogočajo učinkovito odvajanje toplote in vlage med potenjem. Kakovostno izdelana moška trenirka je najpogosteje še vedno bombažna oziroma je v njeni sestavi poleg bombaža še poliester.

 

Običajno je v tem primeru bombaž še vedno prevladujoči material z nižjim odstotkom poliestra ali elastana. Poleg mehke in udobne tkanine lahko izbirate med številnimi kroji. Trenutno je zelo priljubljena oprijeta moška trenirka s sproščenim ali širšim krojem čez boke in stegna ter koničastim krojem hlačnic.

Modna praktičnost in udobje

Poleg priljubljenih krojev in udobnih materialov mora vsaka moška trenirka imeti tudi vsaj dva stranska žepa, lahko tudi enega ali dva še na zadnji strani. Ker sta praktičnost in udobje še vedno na prvem mestu, je obvezen elastični pas z vrvico, ki omogoča hitro oblačenje in slačenje.

moška trenirka

Številni spodnji deli trenirk so šivani tako, da imajo navidezno zadrgo, kar rahlo spominja na videz navadnih hlač. Izredno mehka in podložena moška trenirka GAP pa ima navaden pas in oprijete hlačnice z ravnim krojem. Vse opisane modele trenirk lahko perete v pralnem stroju, tiste iz 100-odstotnega bombaža pa je treba prati po programu za pranje občutljivega perila.

Sorodne objave

Dodaj odgovor