Mikrotik pomeni sinonim za kakovost in zanesljivost

Mikrotik je trenutno vodilno podjetje na področju izdelkov, strojne in programske opreme ter omrežnih usmerjevalnikov za Wi-Fi. Gre za profesionalne izdelke z zmogljivostjo na ravni dosti dražje opreme, a cenovno dostopne vsakemu kupcu. Mikrotik oprema je izredno kvalitetna in primerna za vse, ki potrebujejo stabilno in dobro računalniško mrežo.

usmerjevalnikPonujajo izredno zmogljive usmerjevalnike, nekateri so celo vremensko odporni in se jih lahko uporabi zunaj. Spet drugi so tako privlačnih oblik, da bi z lahkoto trdili, da so izdelki Mikrotik lahko del vizualne notranje podobe in umetniška dela v vaši pisarni.

Mikrotik, podjetje, ki je že veliko dalo in še več obeta

Mikrotik je podjetje iz Latvije, ki je priznani proizvajalec stikal, omrežnih usmerjevalnikov in brezžičnih sistemov, ki so primerni tako za vsakdanjo uporabo doma, kot tudi za male, srednje pisarne, pa tudi za velike podatkovne centre. Odlikuje ga varnost omrežja, nizki stroški upravljanja, visoka zmogljivost ter izredno prijetna uporabniška izkušnja. Znak kvalitete in zaupanja v Mikrotik se kaže v dolgem seznamu njihovih stalnih strank, ki vključuje kar nekaj svetovno znanih podjetij. Z nakupom opreme Mikrotik postanete del njihove skupnosti, kjer vam tehnična podpora nudi vse potrebno, od pomoči pri montaži in konfiguraciji njihovih izdelkov, do odpravljanja težav, foruma in obsežne dokumentacije za vsakega od njihovih izdelkov. Izvajajo tudi srečanja in dodatna izobraževanja za uporabnike.

Mikrotik oprema je lahko vsem na očeh

mikrotikPoleg kvalitetne opreme, Mikrotik svoj sloves gradi tudi na dizajnu. Izgled njihovih produktov je tako privlačen, da velikokrat predstavljajo del dekoracije prostora. Njihovi usmerjevalniki so izredno privlačnega videza in na voljo v beli ali črni barvi, tako da lahko skupaj z dobrim signalom dobite tudi ‘umetniško delo’. Tako so njihovi izdelki nevsiljivi in neopazni, pa tudi če so vsem na očeh. Poleg kakovosti je izgled še ena plus točka tega podjetja. Zakaj bi izbirali komponente, ki bi kazile izgled prostora ali morale biti skrite, če je lahko kvalitetna in lepa naprava vsem na očeh.

Sorodne objave

Dodaj odgovor