Kako izbrati ploščice za kopalnico?

Ravno prenavljate svojo kopalnico, pa se sprašujete, kako izbrati ploščice za kopalnico in predvsem kakšne? Niste edini in mnogi skoraj da obupajo, preden sprejmejo dokončno odločitev, saj le – ta res ni enostavna, ker se ploščice za kopalnico kupijo enkrat za vrsto let. Ko izbirate ploščice za kopalnico, je najbolje, da si že na samem začetku postavite limit, do katerega ste pripravljeni plačati ploščice za kopalnico in se tega limita potem tudi držite.

Vsekakor vam priporočam, da se najcenejših ploščic izogibate, saj boste imeli težave pri polaganju, ko boste želeli kak košček ploščice odrezati, ker boste morali kakšno cev ali element v kopalnici obiti, boste imeli veliko težav, saj takšne ploščice za kopalnico rade pokajo in potem se lahko zgodi, da boste morali en košček prilepiti zraven, ker druge rešitve ne bo, če vam kakšen predmet pade na tla, se ploščica hitro poškoduje in še kar precej težav boste imeli, če se odločite za najcenejšo opcijo. Ko enkrat določite limit, pa je najbolje naslednje grobo sito narediti tako, da vidite, če vam morda kakšen material ali obdelava nikakor ne ustrezata.

Tako boste lahko še dodatno izločili ponudbo tudi v primeru, da si boste ploščice za kopalnico dejansko tudi ogledali. Za kopalnico pa vam svetujem, da nikakor ne izberete temnih odtenkov, raje se držite bolj svetlih, hkrati pa izberite tudi tak material, na katerem se ne pozna vsaka kapljica vode in ki so obdelane na način, da ne drsijo zelo, ko so mokre.

Sorodne objave

Dodaj odgovor