Cene pletenih zapestnic so lahko tudi relativno visoke

Zapestnice so dodatek, ki ga nosijo tako moški kot tudi ženske. Nekako niti ne moremo reči, da zapestnice nosijo bolj ženske kot moški, saj je razporeditev kar precej podobna, prav tako pa zapestnice nosijo tako starejši kot tudi mlajši. Edino, kar pa lahko z gotovostjo trdimo, pa je, da starejši nosijo zapestnice iz žlahtnih kovin, medtem ko mlajši nosijo tako pletene zapestnice kot tudi tiste izdelane iz žlahtnih kovin.

Vsekakor pa predvsem pri mladih v ospredje prihajajo vedno bolj pletene zapestnice, ki si jih mladi tudi želijo za darilo in ne več tistih izdelanih iz na primer zlata ali pa srebra, pri čemer pa je treba tu dodati, da tudi takšne zapestnice niso povsem poceni, pa čeprav so narejene iz blaga. Res je, dobijo se tudi takšne, ki so res poceni in si jih zato ljudje privoščijo kar več na enkrat, saj je njihova cena le okoli pet evrov, vendar pa so to res povsem enostavne zapestnice, ki jih mora biti malo več, da sploh pridejo do izraza.

Potem je tu tudi precej takšnih, ki so srednjega razreda okoli deset do petnajst evrov, nekaj pa je celo takšnih, ki stanejo okoli 25 evrov. Marsikomu se to jasno zdi res veliko, vendar pa so takšne zapestnice vredne svojega denarja, saj so tudi oblikovane tako, da imajo tudi neko sporočilo oz. se iz njih marsikaj lahko vidi.

Na primer valovi in na splošno vse, kar spominja na morje, takšne so še posebej lepe in po takšnih je še posebej veliko povpraševanja.

Sorodne objave

Dodaj odgovor