Izberite pegasti badelj za razstrupljanje

Se strinjate, da se zadnja leta vedno več govori o razstrupljanju telesa, kako pametno se je razstrupiti in kako idealen čas za to je mesec januar, zadnje čase pa tudi čas po veliki noči? Verjetno ste že dobili občutek, da je to postala prava modna muha in da se o njem govori pač zato, ker je modno. Pa žal res ni tako. Se sploh zavedate, kako obremenjena so vaša jetra, ki morajo predelati polno nekih strupov, ki jih zaužijemo s hrano – nikar ne pozabite, da je vsa hrana preveč obdelana, spremenjena, škropljena, vsebuje polno strupenih konzervansov …? Če želite pomagati svojim jetrom, uživajte semena pegastega badlja, saj ravno pegasti badelj še najbolj pomaga jetrom, da lahko proizvedejo dovolj jetrnih encimov, da se vsi strupi lahko izločijo.

Semena pegastega badlja najboljša

Seveda pegasti badelj nima uporabnih samo semen, tudi liste lahko uporabljate za čaj, ampak najbolj zdravilna pa ima pegasti badelj ravno semena. Res je, da vam pegasti badelj ni treba uživati ves čas, je pa super, da naredite enomesečno kuro razstrupljanja nekje 3 – 4 krat na leto. Da, tako pogosto. Ampak le razmislite, v kako onesnaženem okolju živimo, kakšno hrano uživamo, koliko ljudi kadi in uživa alkohol …, vse to namreč vpliva na to, da se začnejo kopičiti strupi v našem telesu, posledično pa se izredno poslabša tudi počutje, nabira se maščoba okoli pasu in posledično kilogrami in še bi lahko naštevali. Če ste se prepoznali v tem, potem je skrajni čas, za začnete uživati pegasti badelj.

Pegasti badelj enostavno uživati

Pa še to, ne bo ti vzelo veliko časa, da zaužiješ pegasti badelj. Preprosto ga lahko 2 krat na dan po eno žličko zdrobiš, vmešaš med kosmiče, jogurt, smetano, posuješ po solati in podobno, torej si ne rabiš vzeti nekaj deset minut na dan, da jih pripraviš, temveč lahko povsem spotoma to narediš zjutraj in popoldan med obrokom. Enostavno, kajne?

Sorodne objave

Dodaj odgovor