Iščete nekaj več in ne zgolj laserski tiskalnik?

Vedno bolj so pomembne obrobne stvari, ko kupujemo karkoli, še posebej to velja za tehnične stvari. Namreč, tehnika je vse bolj napredna, omogoča vedno več funkcij in večina ljudi, ko kupi katerokoli tehnično stvar, za več kot polovico funkcij sploh ne ve, da obstajajo, kaj šele, da bi jih znali uporabljati. Prav nič drugače ni, ko se odločamo, da bi kupili novi laserski tiskalnik. Laserski tiskalnik Anderwald podjetja pa vam ob nakupu ponuja ravno to, nekaj več.

Namreč, laserski tiskalnik Anderwald ponudnika vam dostavijo brezplačno, vam ga namestijo na najprimernejše mesto, ga priključijo na omrežje, ga povežejo z vsemi računalniki, preko katerih se bo na njem tiskalo in kar je najpomembnejše, ves čas, ko ga imate v uporabi, vam nudijo vso potrebno tehnično podporo.

Vse to je izredno pomembno, ne smemo pa pozabiti tudi na to, ali ima prodajalec za laserski tiskalnik kupljen pri njih, poskrbljeno tudi izvrstno servisno službo, ki je hitra in  odzivna in za povrh vam še za čas servisa posodijo drugega, da lahko vaše delo ves čas poteka nemoteno. Ob okvari je vse, kar morate vi storiti to, da jih pokličete in obvestite o okvari. Strokovnjaki pridejo ponj, vam namestijo nadomestnega, odpeljejo na servis vašega, ga popravijo in vrnejo nazaj.

Laserski tiskalnik na takšen način dejansko ne predstavlja ovire za vaše poslovanje, ampak je to delavec, ki nikoli ne zataji, če pa že »zboli«, pa ima pripravljen drugi laserski tiskalnik, ki bo vskočil namesto njega za čas odsotnosti. Laserski tiskalnik lahko tako postane najboljši vaš prijatelj, saj vam ne bo povzročal stroškov in skrbi, ampak le koristi in dobiček. Torej, ni dovolj samo izbrati tiskalnik, skoraj bolj pomembne so dodatne storitve.

Sorodne objave

Dodaj odgovor