Do permanentnega lakiranja z Jessica geleration laki

Nega nohtov dandanes zajema več stvari in vse bolj pomembni so tudi napredni pristopi urejanja nohtov. Vedno so bili in vedno bodo moderni nalakirani nohti in prav zagotovo so Jessica geleration laki nekaj novega na tržišču. Bila so obdobja ko so bili podaljšani in umetni nohti pravi modni hit. Tudi sedaj so še zmeraj aktualni, vendar pa so trenutno v ospredju naravni nohti, ki si jih damo urediti in nalakirati. Pri vsem tem pa je pomembno, da nega nohtov ne zajema zgolj klasične manikure ampak permanentno lakiranje nohtov. Takšna nega nohtov je namreč obstojna več tednov in prav zato se vedno več žensk odloča za takšno manikuro. Eden izmed takih načinov manikure so Jessica geleration laki.

Takšna manikura traja več tednov, nohti se lepo svetijo, laki so narejeni po posebni bio formuli in so zato nohtom neškodljivi. Rehamed podjetje, ki ponuja več vrst storitev, vse od fizioterapij pa do nege telesa, nege obraza in tudi nega nohtov, ponuja permanentno lakiranje prav z Jessicageleration laki. Ti laki omogočajo nega nohtov, ki je veliko bolj zdrava za naše nohte, saj jih ne poškoduje in hkrati skrbi za njihovo zaščito, naraven in urejen videz. Vsekakor ženske želijo imeti urejene nohte tako za prosti čas in zabavo, kot tudi za službo.

Ker pa živimo vedno bolj hiter tempo življenja, dnevno moramo opraviti več opravkov in nam pogosto zmanjkuje časa, je tudi nega nohtov popularna takšna, ki traja več tednov in tako tedenski obiski v kozmetičnih salonih niso potrebni. Rehamed za takšno naravno in permanentno nega nohtov ponuja za 35 evrov, kar pa ni tako veliko, če takšno nego opravimo enkrat mesečno.

Sorodne objave

Dodaj odgovor