Zadnje čase je baterijska krožna žaga najboljša izbira

Baterijsko orodje na splošno je v zadnjem času povsem zasedlo in zapolnilo trg orodja, saj ima veliko prednosti. Na začetku ljudem baterijske krožne žage niso bile všeč, saj so bile tudi baterije veliko slabše kot so danes in so imele ogromno slabosti, saj jih je bilo treba ves čas polniti, tako da krožna žaga sploh ni bila baterijska, ampak kar električna.

Danes pa so proizvajalci baterijskega orodja jasno naredili velik korak naprej, saj so baterijske krožne žage res takšne, kot je za pričakovati od njih, baterije zdržijo kar lep čas brez napajanja, hkrati pa je tudi takšna krožna žaga enako močna oz. prav čisto nič slabša kot je klasična, električna. Še posebej pa je jasno takšna krožna žaga priljubljena med profesionalnimi uporabniki, saj mojster ni odvisen od električnega napajanja, kar je v novozgrajenih stavbah lahko res zelo velik problem.

Dodati pa je treba, da ima vsaka boljša krožna žaga na baterije že v osnovnem kovčku zraven dodatno baterijo, ki se jo uporabi v primeru, da se osnovna izrabi, mojster pa krožno žago potrebuje dalj časa, kot lahko zdrži baterija. Velikost baterij je jasno v osnovi odvisna od tega, kako močna je posamezna krožna žaga, vendar pa se z močjo baterij vam ni treba ukvarjati, saj je le – ta del osnovnega kovčka, rezervna pa je v primeru boljšega kompleta, ki pa ga tako ali tako vsak mojster nujno potrebuje, saj v nasprotnem primeru porabi povsem po nepotrebnem več časa, kot je treba.

Sorodne objave

Dodaj odgovor