Za doma naj bo posteljica za dojenčka lesena

Posteljica-za-dojenčkaUgotavljate, da bo vaš otrok kmalu prerasel zibelko, ker tako hitro raste in ste začeli gledati, kakšna in katera posteljica za dojenčka vse obstaja? Verjetno ste opazili, da je največ ponudb za leseno posteljico, ki je seveda lahko tudi različnih dizajnov, nekaj pa je ponudb tudi za prenosno posteljico. Katera je sedaj boljša za uporabo doma? Vsekakor lesena, pazite pa na to, da bo trgovina, kjer jo boste kupili, imela na zalogi le takšne, ki imajo preverjene lake oz. barve, ki ne škodijo otrokovemu zdravju. V podjetju Otroška trgovina posteljica za dojenčka v čisto vsaki različici, ki jo imajo, obstaja le s preverjenimi materiali in zagotovo lahko rečemo, da je to primer podjetja, ki je najboljše.

 

Lesena posteljica za dojenčka je najbolj udobna, prenosna je le za dopust

Tudi če ste spoznali, da bo vaš malček v kratkem potreboval večjo posteljico od zibelke in da se ravno počasi že odpravljate na dopust, kjer je vsekakor najbolje, da imate svojo posteljico, pa nikakor ne razmišljajte v smeri, da bi se kupila le prenosna posteljica za dojenčka, ki bi jo uporabljali le doma.

Le – ta je sicer udobna, zares udobna je, če kupite še dodaten debel jogi, vendar pa material tudi slučajno ni tako prijeten, udoben niti primeren in ne diha, da je prenosna posteljica za dojenčka res primerna samo za čas dopusta. Jogi, ki ga ima sicer običajna posteljica za dojenčka, je na letvenem dnu in omogoča dojenčkovi koži, da diha, kar pomeni, da dojenček postelje niti ne bo preznojil oz. mu vsaj ne bo tako vroče, kot mu je v prenosni, saj gre za tudi za poliester, ki prepreči zračenje. Sicer je res, da boste morali v kratkem odšteti kar nekaj denarja za postelje, se pa dobi v podjetju Otroška trgovina posteljica za dojenčka, ki je vsaka ugodna, lepa, izberete si lahko tudi različne dizajne, tako da bo strošek z njimi vsekakor malenkost manjši.

Sorodne objave

Dodaj odgovor