Strešni kovčki za vse letne čase

Četudi so naši avtomobili po velikosti dokaj veliki, je zanje značilno, da včasih ne moremo vanje spraviti večjih predmetov. Pri tem mislimo na smuči ali kaj podobnega. K sreči na trgu lahko najdemo in tudi kupimo najštevilčnejše pripomočke, ki poskrbijo, da s seboj na izlet odpeljemo tudi večje predmete in jih potem tam koristno uporabljamo.

Strešni kovčki so ena od najboljših možnih rešitev, ki jih lahko postavimo oziroma namontiramo na streho našega avtomobila. Glede na njihovo velikost pa vanje lahko spravimo predmete različnih velikosti.

Ponudba strešnih kovčkov je izjemno bogata

Strešni kovčki so dober pripomoček, ki ga namestimo na streho našega jeklenega konjička. Tam se lahko nahaja v prav vseh letnih časih. Pozimi vanj lahko spravimo sredstva, ki jih potrebujemo za smučanje, poleti pa na primer vse v povezavi s kopanjem.

Na srečo lahko take kovčke v današnjem času naročimo in kupimo kar preko spleta. V priljubljeni spletni trgovini so na spletne police tako postavljeni številni strešni kovčki, ki se med seboj kar dosti razlikujejo.

Ena od priljubljenih vrst strešnih kovčkov

Izjemno priljubljena vrsta strešnega kovčka je narejena iz posebne ABS plastike. Za to vrsto kovčka je tudi značilno, da posebno aerodinamično obliko, ki pripomore k zelo majhnemu povečanju porabe goriva. Tudi končna obdelava takega kovčka je skrbno obdelana. Strešni kovčki take vrste imajo zato izjemno privlačen in tudi dragocen videz.

Strešni kovčekOd česa je odvisna njihova končna cena?

Strešni kovčki dosegajo različne višine cen. Te so odvisne predvsem od volumna, dimenzij in nenazadnje morda tudi od barve. Volumen, ki je značilen za take kovčke, se ponavadi giblje med 330 litri in 530 litri. Tudi dimenzije so lahko povsem različne. Med najpogostejšimi je na primer dimenzija 1300x780x370 mm.

Strešni kovčki so najpogosteje v beli, črni, rdeči ali sivi barvi. Lahko pa jih najdemo tudi v kombinaciji z vsemi temi barvami.

Pri pregledu cen ugotavljamo, da se najnižje cene, ki so odvisne predvsem od zgoraj navedenih dejavnikov, nahajajo v spletnih trgovinah. Za povsem običajen kovček take narave bi na primer odšteli okrog 80 evrov. Cene za večje pa so nekoliko višje. Tudi do nekaj sto evrov.

Sorodne objave

Dodaj odgovor