Si.mobil-ove mobilne aplikacije programirajo vrhunski strokovnjaki

Z najnovejšo tehnologijo se morajo povsod ukvarjati vrhunski strokovnjaki s tega področja. Pravzaprav jih mora biti več v ekipi, ker en sam v večini primerov, ne mora pokrivati zadosti veliko področje znanja, da bi bil sposoben vse znati in vedeti sam. Mobilne aplikacije.

Si.mobil tako izdeluje ekipa izkušenih in vrhunsko usposobljenih strokovnjakov, ki že več let delujejo skupaj kot ekipa, zaradi česar so razvili edinstveno mobilno aplikacijo »Vem, kaj jem!«, ki omogoča diabetikom direktno poročanje zdravniku o njihovem zdravstvenem stanju, ne da bi ga rabili pogosto obiskovati. Mobilne aplikacije te vrste so zato zelo iskane in željene, saj ne pomagajo samo temu bolniku, ampak posredno tudi vsem ostalim ljudem.

Namreč zaradi takšne mobilne aplikacije se skrajšujejo čakalne vrste pri zdravnikih in v bolnišnicah, zaradi česar tudi ostali lahko pridemo hitreje na vrsto. Si.mobil je na tem področju zelo napredno podjetje, saj omenjena konkretna njihova aplikacija omogoča natančen nadzor nad vnosom beljakovin, ogljikovih hidratov in maščobami v telo. Prav tako omogoča stalno kontrolo nad telesno težo posameznika ter nad nivojem in vnosom krvnega sladkorja v človeško telo.

Vse te podatke pa je prav enostavno preko svetovnega spleta sporočiti svojemu osebnemu zdravniku. Mobilne aplikacije pri tem podjetju so namenjene tako za lastnike Android pametnih telefonov, kot za tiste, ki uporabljajo iOS tehnologijo in tudi vse, ki imajo Microsoft ali BlackBerry pametne telefone, torej na kratko povedano za vse uporabnike njihovih storitev. Dejansko imajo tako izkušene in izvrstne strokovnjake, da so v veliko pomoč vsem njihovim uporabnikom te mobilne aplikacije.

Sorodne objave

Dodaj odgovor