Potrebujete kvaliteten črno bel multifunkcijski tiskalnik?

Visoka kvaliteta tiskanja je nujno potrebna v današnjem sodobnem poslovnem svetu, saj privarčuje marsikatero nevšečnost, poleg tega pa je od kvalitete tiska mnogokrat odvisna tudi sama usluga stranki. Že črno bel multifunkcijski tiskalnik lahko bistveno pripomore k boljši poslovni realizaciji. Črno bel multifunkcijski tiskalnik Kyocera TASKalfa 1801, ki ga podjetje Anderwald ponuja za 699,00 EUR + DDV je lahko vaša odlična rešitev. Ta multifunckijski tiskalnik omogoča, da se samo v eni minuti natisne do 18 A4 strani in celo do 8 A3 strani. Omogoča normalno tiskanje in poleg črno belega tudi barvno skeniranje. Ena od pomembnejših funkcij, ki jih omogoča ta multifunkcijski tiskalnik, je tudi opcija presnemavanja z ID kartico.

Kvaliteta tiska je na zelo visokem nivoju, saj je mogoč tisk z ločljivostjo 600 dpi v laserski tehniki v kar 256 sivinami ter je zelo primeren za kopiranje ostrih besedil in izdelavo realnih fotografij. Ta multifunkcijski tiskalnik vsebuje tudi varčno enoto za obojestransko tiskanje, opcijo za mrežno tiskanje in faksiranje, dodatni petdeset listni podajalnik listov z možnostjo obračanja. Kapaciteto papirja je možnostjo do 1.300 listov.

Multifunkcijski tiskalnik ima izredno sodobne posodobitve, zaradi katerih je sama naprav preko kontrolne plošče zelo enostavna za uporabo in ima zelo podaljšano življenjsko dobo. Zaradi vseh naštetih lastnosti ima multifunkcijski tiskalnik precej dolgo življenjsko dobo, izjemno zanesljivost in učinkovitost ter hitrost izvedbe tiska. Zato je ta naprava zelo iskana, pa čeprav jo navedeno podjetje ponuja za skoraj 700 EUR, saj je več kot vredna svoje cene.

Sorodne objave

Dodaj odgovor