Office 365 poceni reši težave z licenčnimi Officovimi programi

Osebni računalnik ima danes že skoraj da čisto vsak človek, vendar pa le – ta žal pomeni tudi dodatne stroške. Če se morda zdi, da je sam računalnik drag, pa boste kaj hitro ugotovili, da programi tudi slučajno niso najcenejši in če želite uporabljati številne programe, boste morali kupiti kar veliko programov, kar pa nikakor ni poceni.

Če želite privarčevati, je vsaj Office 365 primerna rešitev in možnost, saj ima A1 Office 365 v ponudbi za le od 4,20 € na mesec, kar je izredno malo, če zraven dobi kupec tudi prostor za poslovno pošto, 1 TB spletnega prostora, kamor se lahko najbolj varno shranjujejo dokumenti in kar je danes zaradi različnih računalnikov izredno pomembno, tudi to, da je Office 365 kompatibilen z različnimi proizvajalci računalnikov in tudi z različnimi sistemi. Seveda pa nima A1 Office 365 samo v osnovni izvedbi, saj je takšna izvedba za velika podjetja enostavno preslaba, zato se je pred dokončno odločitvijo o izbiri pravega paketa smiselno vsaj malo poglobiti v ponudbo in izbrati takšen Office 365, ki je za kupca primeren in smiseln.

Razlikuje pa se ponudba predvsem v številu licenc, v tem, za kakšen dostop gre (spletni ali navadni), v številu uporabnikov in še mnogo je drugih dejavnikov. Glede na to, da ta operater omogoča, da se Office 365 plačuje na mesečni osnovi v res popolnoma sprejemljivih računih kar se tiče višine, potem lahko rečemo, da si Office 365 lahko privošči praktično čisto vsak, ki ima tudi računalnik.

 

Sorodne objave

Dodaj odgovor