Jessica manikura za urejene in naravne nohte z dolgotrajnim obstojem

Za lepe in urejene nohte dandanes ni težko poskrbeti. Manikura Ljubljana ponuja ogromno kozmetičnih salonov, kjer si lahko uredimo naše nohte.  Živimo v času ko smo časovno precej omejeni, saj nam služba in ostale obveznosti vzamejo veliko časa. Prav zato je pomembno za marsikoga, da se ne rabi vsake par dni ukvarjati z lepim videzom nohtov. Sodobni načini manikure kot je Jessica manikura Ljubljana, omogočajo obstojnost urejenih nohtov kar tri tedne.

Manikura Ljubljana ponuja permanentno lakiranje nohtov skorajda že v vsakem kozmetičnem salonu.  Med to vrsto urejanja nohtov spada tudi Jessica manikura Ljubljana. Jessica sistem negovanja nohtov temelji na urejanju nohtov po bio formuli, laki so namreč narejeni posebej za naravne nohte. Sistem temelji na negovanju s sredstvi, ki so za vsak tip nohtov narejeni posebej. Ko se odločimo za  manikura Ljubljana imamo možnost tovrstne manikure tudi v podjetju Rehamed, ki se ukvarja z medicinsko rehabilitacijo, ponuja pa tudi nego nohtov. S kozmetičnimi izdelki Jessica za nohte, skrbijo da nohti kljub lakiranju ostajajo zdravi in lepi.

Podjetje Rehamed ponuja permanentno  lakiranje gelaration, odstranjevanje permanentnega laka in pa manikuro Jessica, za katero je potrebno odšteti 30 evrov. Slednja je ena izmed najbolj naravnih in zdravih načinov lakiranja nohtov, cena pa je zelo podobna drugim permanentnim načinom urejanja nohtov. Kar nekaj kozmetičnih salonov nam je na voljo ki ponujajo Jessica manikura Ljubljana, tako da je naša odločitev ali se bomo odločili za ta bolj naraven način ali pa nam je vseeno katerega izberemo, samo da bo lak držal nekaj tednov. Če je naša stalnica da imamo vedno urejene nohte je priporočljivo, da se odločimo za način, ki čim manj škoduje našim nohtov, predvsem pa moramo vsake toliko vmes narediti pavzo z kakršnim koli lakiranjem.

Sorodne objave

Dodaj odgovor