Najemite tiskalnik, ki potrebuje čim manj servisiranja

Za vsako storitev, ki jo plačamo ali plačujemo, si želimo, da bi bila čim bolj kvalitetna in da ne bi imeli nič težav, če gre za storitev, ki se ves čas izvaja. Povsem enako razmišljajo jasno tudi podjetja, za katera velja čisto enaka logika oz. pri njih je še problem izpada morebitnega dohodka na račun slabega izvajanja storitve. Povsem identično torej velja tudi za najem tiskalnika, za katerega si tudi vsak podjetnik želi, da morda ponudnika sreča enkrat na leto, če se odločite za najem tiskalnika, ki potrebuje le letni servis oz. bolje rečeno letno čiščenje, da vse poteka normalno in brez zapletov.

To vam sledi v primeru zagotovo, če se odločite za najem Kyocera tiskalnika, pri katerem ni treba menjati načeloma čisto nobenega drugega dela, kot le opraviti redno letno čiščenje.

Najem Kyocera tiskalnika pri nas nudi podjetje Anderwald, ki ima na tem področju že dolgoletne izkušnje, tako da ga pozna vsak, ki se na to področje vsaj nekoliko bolj spozna. Seveda tonerji tu niso upoštevani, saj jih je treba menjati tako pogosto, kot printate. Več strani kot natisnete na mesečni osnovi, prej bo toner treba menjati in prej boste serviserja srečali.

Jasno pa najem tiskalnika vključuje tudi brezplačni toner in tudi njegovo menjavo, tako da vam v primeru, da se odločite za najem tiskalnika, ni treba računati še na strošek tonerja, ki zna biti tudi izjemno visok, cena pa je jasno odvisna od modela tiskalnika in tudi od tega, za koliko tiskov je le – ta namenjen. Ampak kot rečeno, če se odločite za najem tiskalnika, to niti ni vaša skrb.

Sorodne objave

Dodaj odgovor